UNION IN THE S.O.S.

SJEDINJENJE U 'IZVOR DUHOVNOSTI' / UNION IN THE 'SOURCE OF SPIRITUALITY' 

 * Union in the S.O.S.

Sama metoda sastoji se od 3 djela.

Za obnavljanje sebe 1.dio Aktivacija Sjedinjenja se može prolaziti po potrebi i osjećaju koliko god puta se želi bez da se osoba treba baviti duhovnim radom. Za samostalni rad na sebi i drugima potrebno je proći i 2.dio Prihvaćanje, obuku za Iscjelitelja. A za samostalnu predaju prva dva stupnja potrebno je završiti i 3.dio Cjelovitost. Cijela metoda može se koristiti u skladu i sa drugim metodama.

 

AKTIVACIJA / ACTIVATION

1. stupanj Aktivacija Sjedinjenja/Tretman

- Aktivacija sjedinjenja u Izvor, tretman kroz meditaciju i poruka te razgovor u grupi do max 3 ljudi, trajanje do 2 sata. Iako je to prvi dio metode provodi se samostalno koliko god puta osoba osjeti i bez potrebe daljnjeg 'obrazovanja' - dakle mogućnost višekratnog prolaska. Ujedno se aktivacije poslije održavaju i na daljinu, znači da osoba uvijek može dodatno bez dolaska, plaćanja i najave sudjelovati u skupnim aktivacijama na daljinu - kao dodatne aktivacije same sebe ili energetski tretman.

- Sama aktivacija donosi uvide, energetski tretman, odgovore te izazove na kojima osoba poslije sama radi. 

- Potvrda se dobiva na prvom putu, troškovi su 200kn, te se preporuča udobna odjeća.

TERMINI: početak uvijek u 19h

- aktivacija moguća dolaskom i na daljinu

- raspored na početnoj stranici

** SKUPNE AKTIVACIJE NA DALJINU: ukoliko osoba želi sudjelovati odvijaju se free svakodnevno u 19h, a 'pojačane' SRIJEDOM

- znači da i svi već aktivirani mogu sudjelovati na daljinu bez plaćanja, dovoljno je da se 'pridruže' sa bilo kojeg mjesta po svojoj slobodnoj volji

 

PRIHVAĆANJE / ACCEPTANCE

2. stupanj: Obuka za iscjelitelja

- Uvjet je prolazak barem jedne Aktivacije. Trajanje je 30 sati; 20 sati prakse + 10 sati teorije - razdijeljeno u 3 predavanja po 10 sati sa razmacima dogovorno sa grupom (nekada u jednom danu, nekada u dva dana se prolazi tih 10 sati). Osoba nakon prolaska može raditi iscjeljivanje sa sobom i sa drugima na blizinu i daljinu. 

- Osvještavanje samog iscjeljenja na dubljoj razini. Unutar obuke se više puta prolazi Spajanje u samoga sebe - kao dodatno osvještavanje svojih potencijala u ovoj kreaciji (individualnom djelu cjeline). Ovdje se uči kako iscjeljivati - pomoću aktivacija drugih kako bi probudili njihov potencijal i započeli iscjeljivanje, a ne zacijeljivanje, tretmana kako bi materijalizirali samu aktivaciju osobe ili aktivaciju samoga sebe. Također radimo na osnovnim postavkama iscjeljivanja, srži odakle dolazi te na samoj Vjeri i Duhovnosti obzirom da je to osnova za Duhovni rad. Nadalje uči se o prihvaćanju cjeline, kao i samoga sebe u svim segmentima. Otvara se put istini i sami središnji centar - srce. Prihvaćaju se dijelovi sebe/nas u potpunosti te je stavljen i dodatan naglasak na radu na samome sebi kako bi uvijek napredovali kao iscjelitelji. Koliko će tko napredovati ovisi o samoj vjeri pojedinca i prepuštanju vodstvu Sebi/Jednoti. Zapravo je ovo 'metoda slobodne volje' gdje se učimo izražavati kroz iscjeljivanje kao savršeno nesavršene individue koje tvore savršenu cjelinu, i zato su i grupe male kako bi se stavio naglasak na svaku individuu.

- Metoda NE isključuje niti jedno vaše znanje u 'sličnim tehnikama', već ih dodatno 'spaja' u vašu unikatno kreativno izražavanje kao iscjelitelja.

Potvrda i skripta je uključena, a sama grupa može sadržavati do max 6 osoba. Troškovi 3.000,00kn (plativo i u ratama) 

 

CJELOVITOST / UNITY

3. stupanj

- osoba nakon prolaska ovog djela može samostalno raditi predaju prva dva stupnja

- termini po spremnosti i dogovoru

 

FAKULTATIVNE RADIONICE ISKLJUČIVO UZ METODU

- prolazak minimalno jedne Aktivacije prije radionica, a one nam služe kao dodatak kod iscjeljivanja i prihvaćanja nas samih

'DUHOVNA ŽIVOTINJA'

Naša osnovna životinja nam svojom prirodom daje poveznice sa nama fiziološki, dok nam svojom simbolikom opisuje naš duh, a i naše mogućnosti regeneracije. Osim osnovne po potrebi koristimo i druge životinje. Cijena 700,00kn. Radionica traje 7 sati kroz jedan dan; uključuje aktivacije, osvještavanja, razgovor, poruku, te učenje samostalnog procesa kako se poslije 'spajati' sa njome/životinjom.

'DUHOVNA BILJKA'

Naša osnovna biljka nam daje uvide u mogućnosti iscjeljivanja i kako se povezati sa prirodom i sa svima uokolo nas. Osim osnovne biljke u sebi nosimo i dodatan 'buket'. Radionica traje 7 sati kroz jedan dan; uključuje aktivacije, osvještavanja, razgovor, poruku, te učenje samostalnog procesa kako se poslije 'spajati' sa njome/biljkom.

 

Sav info i raspored uskoro i na novoj web stranici - kao i ovdje - PRIJAVE U TIJEKU NA MAIL. Isključivo male grupe zbog mogućnosti usvajanja (Aktivacije do 3 osobe, Prihvaćanje do 6 osoba, Radionice Živtinja i Biljka do 3 osobe)

Voditeljica: MAYA - Maja Cavrić

Duhovna Iscjeliteljica, Savjetnica, Učiteljica te Spisateljica
 
 
 

 

UNION IN THE S.O.S.
FENG SHUI
STARTSAVJETOVANJA/TRETMANIRADIONICEKNJIGE/PRIRUČNICIKONTAKT